Женският национален отбор на България допусна втора загуба в Лигата на нациите,

...
Женският национален отбор на България допусна втора загуба в Лигата на нациите,
Коментари Харесай

Мира Тодорова: За нас са важни мачовете срещу Канада, Нидерландия и Република Корея

Женският народен тим на България допусна втора загуба в Лигата на нациите, откакто отстъпиха на домакините от Япония с 0:3 гейма в третия си дуел от конкуренцията, изигран в Нагоя.

Една от най-опитните състезателки в българския отбор - центърът Мира Тодорова, приказва след мача.

" Смятам, че можехме да покажем доста повече макар мощния съперник. Срещу тимове като Япония би трябвало най-много централизация, която през днешния ден ни липсваше. Със сигурност опитът играе огромна роля. Много от девойките се изправят против подобен вид тимове за пръв път. Японките са добре обиграни и знаят по какъв начин да подходят към всяка основала се обстановка. Ние към момента се учим в това отношение, само че се надявам, че с времето ще придобием повече самочувствие и ще бъдем по-решителни във значимите моменти ”, съобщи Мира Тодорова пред BGvolleyball.com.
 България не можа да се опре на класата на Япония във VNL България не можа да се опре на класата на Япония във VNL
" Фокусът ни е към мача с Германия, сигурно няма да е елементарно, само че мисля, че имаме огромен късмет против тях. Очакват ни дълги разигравания и много нападателна игра от тяхна страна. Важно е да сме търпеливи и да не се разколебаваме ", добави Тодорова.

Волейболистката разяснява и дуелите с идните противници. " Със сигурност най-трудно ще ни бъде против Италия и Китай, само че за нас значимите мачове са срещу Канада, Нидерландия и Република Корея. Това са преодолими съперници и се концентрираме върху тях ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР